Lacoste-designer til Hermès

Christophe Lemaire er den nye kreative lederen for Hermès. Huset ble grunnlagt i 1837.

Jean-Paul Gaultier, som har designet damekolleksjonen for det franske luksusmerket Hermès de siste syv årene, slutter i stillingen for å konsentrere seg om sin egen label.

Beslutningen offentliggjøres bare uker etter at Hermès manager Jean-Louis Dumas gikk bort. Dumas skal ha vært en viktig person i det franske motehuset, som stadig innledet nye samarbeid med kunstnere og unge, up-and-coming designere. Den siste kolleksjonen av Gaultier for Hermès er for S/S 2011 og vil bli vist senere i år. Den nye designeren heter Christophe Lemaire, og er blant annet kjent for å ha revitalisert sportsmerket Lacoste. Han tar over stillingen som sjefdesigner og kunstnerisk leder for både herre- og damekolleksjonen. Gaultier vil fortsette sitt økonomiske samarbeide med Hermès, som eier 45% av Gaultiers motehus.

Priser på en bag fra Hermès varierer fra ca. kr. 15 000 – 200 000 kroner, avhengig av modell og materialer. Her en sjelden Haut à Courroies-bag i burgunderrød krokodille, som selges på Christie’s auksjonshus til en estimert verdi av 160-200 000 kroner.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: