• mai 2010
  M T O T F L S
  « apr   jun »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • Meny

 • Arkiv

 • Nyeste kommentarer

  Ali B.Famous people born on this dat…
  Famous people born o…Norway bans fur on the catwalk…
  Famous people born o…«Mote mot Pels» lanseres i…
  hilde marstrander på «Mote mot Pels» lanseres i…
  hilde marstrander på «Mote mot Pels» lanseres i…
 • Hold deg oppdatert!

 • Topp innlegg

 • Reklamer

Kle deg slank!

Formfulle damer er fint og kvinnelig, og gutta digger det – men av og til ønsker vi likevel å se litt tynnere ut. Da kan du ty til én av disse ti triksene.

1. Tykk nakke ?

Dropp pologensere, høye halser og digre, dinglende øredobber. Gjør i stedet V-skjæringer til favorittsnittet, og bytt til minimale øredobber. Løst hår, som ligger tett til halsen, gjør både ansikt og nakke optisk sett litt smalere. Enda viktigere; rett deg opp i ryggen og unnvik lutende skuldre som gjør vondt verre. Yoga og dans er gode treningsformer for en rak og rett holdning.
<< Jennifer Hudson fra Dreamgirls er en frodig og flott dame, som synger rotta på Beyoncé og trives godt i sitt eget skinn. Kudos for det! V-hals er perfekt for hennes figur.

2. Brede skuldre?

De samme triksene som i punktet over. I tillegg bør du ungå pufferemer – som bare gjør deg bredere, og den nye 80-talls moten med klær med svært brede skulderputer. Drop-shoulder snitt eller stroppeløse tubetopper / kjoler kan også få deg til å enda større ut i skulderpartiet. Stripete topper med loddrette striper øker også bredden.
<< Sophie Dahl jobbet i mange år som plus-size modell, men har i det siste krympet ned til en normal 38. Hun velger ofte dype V-ringninger som gjør henne smalere.

3. Tykke armer?

Tykke armer, grevinneheng eller bingovinger – ukjært barn har mange navn. Det vanligste trikset er å velge 3/4-lange eller hellange ermer, og heller vise frem beina. Noen stylister mener at lange ermer kan røpe at du forsøker å skjule noe, eller at ermløse topper ser «yngre ut». Gjør i så fall som Kelly Osbourne og Mira Craig og gå med ermløst, men holde armene litt ut fra kroppen eller bakover (på bilder), da ser de tynnere ut. Gjennomsiktig chiffonermer,  sommerfuglermer – og styrketrening – er også bra triks.

<<Sommerfuglermer/butterfly-sleeves i kort eller lang variant skjuler deler av armen din uten å skrike «Jeg skal skjule overarmene!»


4. Tykke ben?

Har du tykke ben og ønsker å skjule dem, bør du holde deg unna lyse eller shiny leggingser, og støvler som stopper på leggen. Begge deler på én gang er en dårlig idé. Velg lange, slanke linjer på bukser, gjerne i et stoff som faller mykt med press foran. Spisse pumps gjør beina lengre, og høye hæler gjør dem smalere.
<< Jessica Simpson er ikke tjukk, men shiny leggingser gjør dem større enn de er. Moten med skinnliknende leggingser er ikke like fin på alle, noen ganger er det finere med matt variant – eller smale dressbukser med press i. Husk også å kjøp store nok størrelser. For trange leggingser eller skinny pants kan lage nasty pølseeffekt, som på bildet.


5. Buddha-mage?

Er du stor rundt livet, og ønsker å se tynnere ut, er verken tettsittende eller alt for løse klær det smarteste. Særlig ikke det som har bred elastikk i midjen. Vide babydoll-topper eller tunikaer med empireskjæring med masse stoffrynker à la Indiska,  kan faktisk få deg til å se gravid ut, så vær litt forsiktig med det. Det er bedre å velge en svakt utskrådd A-linjetopp med få sømmer og glatt stoff, som ikke har for mye rynker og krøller under brystet. En enkeltspent, innsvinget dressjakke gir deg også form og fasong til mer formelle anledninger.
<< Dette er en god kjolemodell for plus-size jenter. Den er enkel i snittet med et glatt stoff med litt stretch – i stedet for å være laget av indisk bommull som gjerne krøller om den ikke er glattstrøket. I tillegg har den V-hals og sommerfuglermer.

6. Muffin top?

Ikke kjøp for trange eller lave jeans. Cheap Monday har fine jeans med god høyde, som rekker godt over hoftene. Du kan ellers ha en semi-trang topp med en åpen jakke – da blir sidepartiet kamuflert. Husk også at det finnes gode hold-in undertøy til salgs. Kjoler som passer denne fasongen er utskrådde i 60-talls stil.
<< Cheap Monday har jeans med høyt liv.

7. Brede føtter og brede ankler?

Hold deg unna sko med ankelstropper og helt flate sko. Kjøp hudfargede sko, gjerne med litt høyde, som ikke har remmer og pynt i ankelhøyde. Unngå støvletter som stopper i ankelhøyde, da dette også vil forkorte linjene og dra oppmerksomheten mot ankelen.
^ Nude, eller hudfargede, pumps er perfekte for deg som har litt tykke ankler eller brede føtter. Skoene går i ett med beina dine (husk, ikke bruk svarte tights til dette!), og gjør helhetsinntrykket smalt og nett.

8. Brede hofter og lår?

Forsøk med et smalt pencil-skjørt i en mørk farge. Velg riktig lengde i forhold til om du ønsker å skjule legger eller ikke: Har du tykke legger er det bedre at skjørtet enten går til kneet eller er ankellangt enn at det slutter midt på leggens tykkeste punkt. Utsvingende skjørt fra hoftens bredeste punkt kan også fungere veldig bra.
<< Det perfekte sorte pencil-skjørtet, er en klassisker i garderoben uansett størrelse. Fin på reiser, fin på kontoret, fin til fest – og veldig sexy uansett størrelse.
9. Stor rumpe?

Sjekk ut formende undertøy, selv Beyoncé bruker det! Mørk denim med stretch er ypperlig, men styr unna baklommer med store broderier eller merkenavn på tvers av rumpa. Ellers er det jo svært mange som synes store rumper er flott, så hvorfor egentlig skjule den? Hvis du har en nett overkropp, store pupper eller flotte bein, kan du jo vise frem dem i stedet for å fokusere på rumpa.
Mørke denimstoffer uten store broderier på baklommene. >>


10. Store pupper?

Numero uno er å skaffe deg en skikkelig BH, og behandle den som en prinsesse. Vask den for hånd, ingen tørketrommel. Ønsker du å optisk forminske brystene bør du unngå voldsomme ringninger, store sløyfer, mønster, trykk, pynt, padding osv. over brystpartiet. Omslagstopper er også bra.
< Store pupper krever en behagelig BH i riktig størrelse. Sørg for at du får én som ikke lager bulker i ryggen eller foran. Den skal se glatt og fin ut, også under tynne topper.
Reklamer

2 kommentar

 1. Great tricks! I have those exact Cheap Mondays black jeans that eliminate your Muffin Top…and speaking from experience they DO! Love those jeans!

  Great tips Hilde, thanks!!!

 2. Hi Jenny! Thanks for dropping by, I’m glad you liked the tricks! :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: