• april 2010
  M T O T F L S
  « jan   mai »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • Meny

 • Arkiv

 • Nyeste kommentarer

  Ali B.Famous people born on this dat…
  Famous people born o…Norway bans fur on the catwalk…
  Famous people born o…«Mote mot Pels» lanseres i…
  hilde marstrander på «Mote mot Pels» lanseres i…
  hilde marstrander på «Mote mot Pels» lanseres i…
 • Hold deg oppdatert!

 • Topp innlegg

 • Reklamer

Vakker hud med LED-teknologi

LED-teknologi er «Det neste store» innen effektiv inngreps- og smertefri behandling mot rynker, solskader, pigmentflekker, tørr hud, acne og rosae .

Det høres kanskje hokuspokus ut, men prinsippet er enkelt. Masken eller skjermen med lysdioder stimulerer blodsirkulasjonen, og forbedrer dermed hudens evne til å holde på fuktighet og produksjon av collagen. Den øker hudens opptak av D-vitamin fra sol og mat, noe som er viktig for hudens evne til å restituere seg. Masken pulserer farget lys over ulike punkter på ansiktet, og en behandling tar fra 25-60 minutter og koster fra 350-750 kroner gangen. Man anbefaler fra 3-6 behandlinger.SKÅNSOMT MOT HUDEN

Lysterapi for å stimulere kropp og sinn er ingen ny oppfinnelse. Allerede er det mange som bruker lys mot vinterdepresjoner og morgentrøtthet, samt mot håravfall og behandling av hudsykdommer som psoriasis. Men LED-behandlingene er likevel relativt fersk innenfor skjønnhetspleien. Til å begynne med trodde man at det var nødvendig å bruke laser, men i det siste har man funnet frem til at LED-lampene er langt mer skånsomme mot huden. I tillegg kan ulike farger kan angripe ulike problem. For eksempel er blå LED-lys bra mot kviser og rosae (rødflammethet), og er også effektiv for hud som er utsatt for infeksjoner. De røde lysene går dypere, og påvirker collagenproduksjonen, noe som blant annet er bra mot rynker og tørr hud. LED-strålene har en bølgelengde som trenger opptil 2,5 cm. ned i hudlaget. Det finnes en rekke forskningsrapporter som daterer tilbake til rundt 1987, men det er først i det siste at teknikken er blitt oppdatert med det siste innen LED-teknologi og blitt «salongklar». LED-lyset skal i følge forskere trenge inn i huden og endre cellestrukturen i elastin, proteinet som gir huden elastisitet, ved å fjerne vannmolekyler som setter elastinet ut av funksjon. Med flere behandlinger skal dette gi huden spensten og smidigheten tilbake, noe som vil redusere rynkene.

90% MERKBART FINERE HUD

En studie fra USA viste at hele 90% av brukere rapporterte «foryngelse av huden, med jevnere hudkvalitet, mindre kråketær rundt øynene og jevnere hudfarge». For best resultat anbefales et program med tre behandlinger i uka i to uker. Her kan du lese mer om de tekniske aspektene av behandlingen, samt en lang, laaang liste over skader, smerter, plager og problemområder behandlingen kan hjelpe mot.

Her er noen steder som utfører hudforbedringsbehandling med LED:

MBC Senteret Fornebuklinikken, Snarøyveien 34, 1364 Fornebu, tlf. 67 12 58 95

Skin Etc. Barken Storegrunds Gata 13, Göteborg, tlf. + 46 031-23 70 80

Energy Bodies, 26 Wheatley Street, London W1, tlf. +44 871 9030 000

MediSpa, Urban Retreat, Harrods, tlf. +44 20 7893 8333

P.S. Har ikke testet dette selv, så jeg kan ikke gå god for behandlingen selv. Har dog hørt positive ting om London-klinikkene. Sørg for at du alltid leser deg opp på hva slike behandlinger innebærer og googler klinikkene/legene grundig før du eventuelt booker deg inn på en time.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: