Jimmy Choo lanserer joggesko i mai

Fra svinedyre Sex og Singelliv-stiletter til prisvennlige H&M sandaletter. Nylig kom også Choos solbriller til Norge. Tid for neste kapittel: Nå kommer de (aller første) komfortable «Choo-shoes’a».

Det er første gang Jimmy Choo lanserer en joggeskokolleksjon, og interessen er allerede stor.

Stilen er strømlinjeformet og luksuriøs, med referanser til old school trainers og innslag av eksotiske dyreskinn. Kolleksjonen inneholder både lave sykkelskomodeller og high-top basketsko.

En modell med lilla slangeskinn og en blanding av semsket og patent lær kommer til å koste rundt 4000 kroner – med andre ord omtrent på samme nivå som hans høyhælte skomodeller – de billigste ligger på en knapp tusenlapp under dette.

Den internasjonale ventelisten er allerede lang som et vondt år for de åtte nye komfy modellene til Choo, som blir lagt ut på www.jimmychoo.com i mai. Skriver du deg opp for nyhetsbrevet på nettsiden, har du sjansen til å vinne en av nye modellene. Juuhuu!

I fjor lanserte Choo en gummistøvel til rundt 2500 kroner, som fikk forhåndsbestillinger verdt over 10 millioner kroner. Selskapet regner med å toppe fjorårets suksess med vårens nye satsning.

The black Tokyo (t.v.) og Miami (øverst) koster begge rundt 4000 kroner paret.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: