ÅRETS MOTEBLOGGER 2008

BLOGGERBYEN: Vi er mange motebloggere, men hvem er «best i Norge»? Bilde fra Blog-bazaar.

Costume arrangerer nå «Årets Moteblogger 2008». Hvis du liker «USMINKET», gjør din bloggerplikt og nominer meg – er foreløpig ikke på lista. De trekker presanger, gavekort osv. for de som nominerer :)

Litt om «USMINKET»:

Jeg startet opp i vår i år, og har siden oppstarten hatt over 24 000 brukere. Daglige treff har variert fra zero til 1300, men har ligget jevnt og trutt på mellom 150-350 per dag den siste tiden. Særlig ser jeg en oppsving i helgene. Jeg startet bloggen både for å ha et sted å legge ut gamle moteblogger fra Henne.no, og samtidig skrive nye. Mange av de nyere innleggene har en grønn/etisk og dyrevennlig profil. Jeg har forresten ingen inntekt på motebloggen min, og jeg mottar heller ikke masse gratisgaver, selv om det hadde vært ehrm… hyggelig (men etisk forkastelig, selvfølgelig…). «USMINKET» er derimot idealistisk motivert. Spre det gode budskap, noen ganger det mindre kledelige budskap, noe slikt… :)

Her er lenken til informasjon om «Årets Moteblogger 2008»

Reklamer

2 kommentar

  1. Takk for kommentaren på min blogg. Den gjorde meg oppmerksom på denne bloggen som jeg virkelig synes er bra. Jeg har null peiling på mote og har forsåvidt liten interesse i de baner, men her finner jeg informative artikler, og jeg må vel si det er forskjell på moteblogg og moteblogg :-)
    Liker meg her, jeg. Om ingen har foreslått deg til Årets Moteblogg, så skal i alle fall jeg gjøre det!

  2. Hei Vibeke. Tusen takk, det var veldig hyggelig å lese at du liker bloggen! Og takk for nominasjon! Du har også en fin side – nå også moteblogg :) For de som ikke har sett Vibekes blogg, sjekk ut-sjekk ut!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: