Dagens bilde: FARLIG ØYEKREM!?

<< TIL ØYNENE: Produktet jeg kjøpte er tilfeldigvis det eneste i serien man får lov å bruke på den sensitive øyekonturen (og jeg som ikke visste at jeg hadde en sensitiv øyekontur en gang!)

USMINKET har aldri vært noen stor forbruker av øyekrem. Mer sminke, egentlig.

Men det har vel gått med noen titusenlapper på dyre ansiktskremer gjennom åra. Men her om dagen gikk jeg til investering av min første øyekrem (som ikke har vært laget av papayafrukter, gresk salat eller kaktusplanter fra Body Shop, eller annet kosetullebilligmerke); «RETIN-OX» fra Roc til nesten 300 kroner for 15 ml. på Apoteket. Jeg har prøvd dagkremen, og synes den var bra.

SKUMMELT

Stor var derfor min overraskelse da jeg leste vedlagte bruksanvisning av alle de andre produktene i samme serie: Bl.a. dagkrem, nattkrem, «Serum Max – Intensive anti-wrinke serum» og «Serum Soft – Anti-wrinkle serum». De skal, i følge utbrettsbrosjyren, nemlig ikke brukes på «den sensitive øyekonturen». Det står til og med at du skal unngå det!

Hæ?  Spesialprodukter mot rynker rundt øynene, som ikke kan brukes… på den sensitive huden rundt øynene? Jajjamennsann :)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: