• august 2008
  M T O T F L S
  « jul   sep »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031
 • Meny

 • Arkiv

 • Nyeste kommentarer

  Ali B.Famous people born on this dat…
  Famous people born o…Norway bans fur on the catwalk…
  Famous people born o…«Mote mot Pels» lanseres i…
  hilde marstrander på «Mote mot Pels» lanseres i…
  hilde marstrander på «Mote mot Pels» lanseres i…
 • Hold deg oppdatert!

 • Topp innlegg

 • Reklamer

Kroppsfiksering

STOR: Enkelte kroppsbyggere tar sin kroppsfiksering til det ekstreme. Men hvor stort er egentlig stort nok? 

Det er merkelig hva folk henger seg opp i. Det som for andre synes som en kosmetisk filleting, kan være enormt i eget hode. Mange mennesker går til drastiske tiltak for å pynte på eget utseende.

Det være seg gjennom slanking, trening, anabole steroider, kosthold eller kosmetiske inngrep, for å skaffe seg alt fra større overarmer til pupper – eller til og med pikk. Apropos pikk så jeg en dokumentar om en mann som tok penisforlengelse og penisfortykkelse (phalloplasty) for noen år tilbake. Jeg glemmer den aldri, stakkars mann.

MR. BIG

Den amerikanske mannen i dokumentaren var totalt fiksert på at han måtte ha større pakke, selv om kona hans tryglet ham om å la være. Hun var superfornøyd med varene. Men han ville gjerne føle seg som «en større mann». Etter første operasjon gikk det infeksjon i familiejuvelene. Flere operasjoner og opp i mot en million kroner (!) senere, var hans tidligere normalsiza og velfungerende penis totalt ubrukelig. Mannen ble impotent og penisen var totalt skamfert, han hadde pådratt seg betydelig gjeld, mistet jobben på grunn av alt sykefraværet, mistet huset som han ikke lenger klarte å betale for, og forlatt av kona. Den gråtende mannen kunne under intervjuet fortelle at hele livet hans var blitt ødelagt, og at han burde hørt på kona og latt smågodtet i fred. «Den store mannen» forble, dessverre, aldri mer enn en drøm. Jeg tror jeg gråt en skvett selv.

STOR? «Mr. Big» er blitt et begrep, både blant gutta og damene. Kroppsfiksering har inntatt rollelista.

YOUR BOOBS ARE OK

Andre ganger får fikseringen mindre konsekvenser, men stjeler fremdeles mye tid og tanker. Og kan koste mye smerter. En kvinnelig bekjent av meg innbiller seg at hun har store lår og korte ben. Dama er sylslank, høy og flott, med atletiske, sterke bein. Dritfint i mine øyne. Men for henne er de en irriterende konsekvens av å være veltrent (!). En annen jente jeg kjenner fettsugde lårene sine, fordi hun mente hun hadde ridebukselår. Etter operasjonen var muligens lårene bittelittegrann slankere. Men jeg husker også at hun lå på sofaen med en kjip kroppsstrømpe og tygget paralgin forte i en hel liten evighet, mens hun klagde over all verdens uhumskheter forbundet med inngrepet. Noen jentebekjente har måttet bytte pupper fire ganger, på grunn av komplikasjoner – mens de fleste menn synes å like naturlige pupper like godt.

VARIABLE: Lene Alexandras pupper har en pussig evne til å variere sterkt i størrelse. Men jeg tipper hun lett drar menn uansett.

MODEL BEHAVIOUR

For mange år tilbake datet jeg en herremodell, som også var dørvakt på Stravinsky. Needless to say var han ikke så værst å se på ;) I tillegg slapp han meg gratis inn på klubben – et datingfrynsegode som på den tida var et gigantisk pluss. Men denne kjekkasen hadde en stor lyte. Han hadde nemlig et ENORMT kompleks for at den ene leggen hans var smalere enn den andre. Allverdens ensidig leggtrening hjalp ikke. Den forble mindre enn den andre. Jeg husker at han i lange seanser av gangen kunne stå naken foran et helspeil og stirre granskende på leggene sine, mens han psyka seg selv ut med kommentarer som «den er fremdeles mindre er den ikke? Er det skikkelig tydelig eller? Faen, hadde den bare vært LITT større…»

Men det var ikke den ene, tynne leggen som gjorde ham mindre attraktiv, det var det hang-up’et hans som sto for. Etterhvert ble det derfor stadig færre turer på Stravinsky. Jeg håper for hans skyld at han fikk ordnet opp i problemet sitt. Og da mener jeg ikke nødvendigvis ved å legge inn et implantat, skaffe seg et tivolispeil, slanke den andre leggen, eller slutte som modell kanskje. Men oppe i hodet sitt. Når alt kommer til alt er det jo der det ligger. For å sitere en låt med en ikke ukjent, norsk gitarist:

«You better use what you got, it doesn’t matter ’bout your size»

Og da snakker jeg ikke lenger om størrelser på peniser, pupper, lår eller leggmuskler. Men om det som sitter mellom øra. Det er gjerne der menneskers mest attraktive egenskaper befinner seg ;)

P.S.! Fjorårets bestselger «No Body’s Perfect» er en bra presang til en tenåring.

8 kommentar

 1. … kanskje det er betre å la «No Body´s Perfect» ligge tilfeldig og slenge omkring? Å gi boka til tenåringen er vel som å seie «ha ha, du er ikkje akkurat perfekt, så vi ga deg denne boka så du skal hugse at vi veit det.»

 2. Point taken ;)

 3. Photoshop er fantastisk, hehe.

 4. Steroider og kosmetisk kirurgi «is the new Photoshop»!

 5. Vel, det første bildet er nok photoshopet litt på, man kan da umulig se slik ut i virkeligheten.

 6. Whatever rocks your marbels!

 7. Hei:) Synes det er interessant å lese hva du skriver:)
  Jeg lurer på hvordan du får til den «read more» linken. hos meg blir bare alt på forsiden.

 8. Hei Miriam.

  Takk for hyggelige ord! :)

  «read more»-lenken fikser du når du skriver selve saken inn i malen. Det finnes et lite ikon på knapperaden over tekstvinduet som ser ut som to hvite lapper som er klippet fra hverandre. Trykk på den. Da «deler» teksten seg der du har plassert markøren. Ikke bruk denne funksjonen mer enn én gang per sak, ellers vil ikke saken funke for RSS-feed for bl.a. synshemmede.

  Lykke til :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: