• juli 2008
  M T O T F L S
  « jun   aug »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  
 • Meny

 • Arkiv

 • Nyeste kommentarer

  Ali B.Famous people born on this dat…
  Famous people born o…Norway bans fur on the catwalk…
  Famous people born o…«Mote mot Pels» lanseres i…
  hilde marstrander på «Mote mot Pels» lanseres i…
  hilde marstrander på «Mote mot Pels» lanseres i…
 • Hold deg oppdatert!

 • Topp innlegg

 • Reklamer

Jeg er ikke glamourmodell Katrine Marstrander!

Les saken i Nettavisen Her!

NAVNESØSTER: Mange elskovssyke menn har sendt meg frisky SMS’er og MMS’er i sommer, i et forsøk på å kontakte glamourmodellen Katrine Marstrander. Bildet er hentet fra Michael R. Productions hjemmeside.

Sorry! Kjære alle ensomme gårdbrukere på Vestlandet, alle randy smågutter fra Lier, og alle bootie-call-makers fra Oslo, sånn cirka en halvtime etter siste skjenkerunde. Jeg er ikke Katrine Marstrander.

Jeg har ikke tilbrakt den siste sommermåneden liggende halvnaken på en bryggekant, med digre taukveiler mellom beina – på sidene til Vi Menn. Jeg har ikke pupper som på enkelte på bilder ser ut som de er større en hodet mitt, eller som peker rett i været når jeg ligger og gnukker ryggen mot småstein i fjærekanten. Jeg har ikke piercing i kinnet. Jeg er ikke glamourmodell. OK?

NAUTISK TEMA: Familenavnet Marstrander kommer fra sjøfartsbyen «Marstrand». Det føltes vel derfor naturlig for Vi Menn å lage en serie med Katrine Marstrander med natisk tematikk ;) Jeg låner bildet av serien fra Vi Menn, og festbildet under, fra Katrines hjemmeside, som tort og svie for alle de slibrige SMS’ene jeg har fått i sommer.

Nå har SMS’ene fra  sommerkåte gutter og menn over hele landet, tikket inn i mobilen min i et par uker allerede. Alt fra «Lenge siden, hvordan går det?» (fra menn jeg aldri har kjent), til «HEI. VIL.DU.VÆRE.KJÆRESTEN.MIN.ELLER.» (med freaky caplocks og punktum mellom hvert ord!), til «du er dig» (med en «g»).

Det var jo nesten litt hyggelig når den første meldingen dumpet inn, og jeg lurte på hvilken hemmelig beundrer som hadde sendt meg en frekk SMS ;)

Men til tross at jeg er i besittelse av en ganske raus porsjon med kvinnelig forfengelighet har jeg jo samtidig en viss selvinnsikt, så jeg skjønte jo at det var noe muffins på et (veldig) tidlig tidspunkt. Jeg regnet med at forklaringen lå i jeg plutselig har fått en navnesøster i glamourverden (Jeg har et mellomnavn som likner på hennes).

Jeg var på ferie i Spania, da meldingene begynte å tikke inn. Etter hvert ble jeg skikkelig lei av alle idiotmeldingene som fylte opp innboksen min (tror virkelig gutter og menn at de kan få seg en glamourmodell som kjæreste, bare ved å sende henne en dustete SMS, som samtidig beviser at han ikke kan stave!?). Dessuten var jeg litt pissed på Vi Menn som trykket etternavnet hennes, selv om det antakeligvis er Katrines eget valg. Tilslutt logget jeg meg på, Googla navnet og fant soft-porno bildene på nettet. En av karene som sendte meg en melding på mobilen, sendte meg til og med hele billedserien fra Vi Menn som MMS. Litt sånn; «Er dette deg, eller?»

Veldig fint at han sendte meg hele billedserien, slik at jeg fant ut om det virkelig var meg! ;)

Her er for øvrig bloggadressen til min navnesøster Katrine Marstrander!

Reklamer

12 kommentar

 1. Hei!

  Ble oppringt av nettavisen idag, hvor de fortalte meg at du dessverre hadde blitt nedlesset med slibrige sms i et par uker nå..Forstår ikke helt hvordan så mange har tatt feil av deg og meg, fordi når du søker på navnet mitt på telefonkatalogen.no så kommer jo bare mitt nr opp…forstår veldig godt at du ble lei, håper det roer seg fremover!

  Klem fra Katrine

 2. Hei Katrine. Jeg har et mellomnavn som likner ditt. Men det går helt fint, ikke vær lei deg :) Jeg fikk i all fall en morsom historie å ta med meg hjem fra sommerferien.

 3. Må først presissere at jeg ikke har send deg sms. Vil dernest bekalge på vegne av den mannlige rasen! Skjerp dere gutter/menn!!! digg skives med TO-2- g`er.

  Fra spøk til alvor.Slutt!! er en så desperat etter ei blond teit dame er ikke sms det rette!!! Da må du nok frem med bil og penger!

 4. Vil bare si at jeg foretrekker Shopaholic-programledere framfor glamourmodeller når jeg først skal finne meg en shallow dame. Go girl!

 5. He he, jeg ville sikkert svart på meldingene… Men jeg er jo ikke en lekker sval blondine, bare en middels desperat skrulle :-)

  PS, du kan bare sende over noen nummer.

 6. Da blir innboksen blir full, Baronen! ;D

 7. […] kommentarer hilde marstrander på Jeg er ikke glamourmodell Katr…Baron von Bulldog på Jeg er ikke glamourmodell Katr…Davido Toscana på Jeg er ikke […]

 8. Til Per Pusling: Hva vet du om jeg er teit eller ikke?Selv om jeg er blond og har silikontitts behøver ikke det bety at jeg ikke har noe mellom øra og kun går etter menn med bil og penger. Burde være unødvendig å forklare en voksen mann at man ikke skal forhåndsdømme mennesker. Det viktigste i livet (for meg ihvertfall) er å være lykkelig og det blir du ikke nødvendigvis av materielle goder og masse penger. Det er de indre verdier som teller for meg. Og har du i tillegg utstråling, selvironi og en positiv holdning til det meste, da tror jeg du kommer langt hos de fleste damer…=)

 9. Katrine om P.P: Enig med deg. Men det beste er kanskje å ignorere slike uttalelser. Jeg tror uansett ikke de er så gjennomtenkte…

  Alle vet at vi kvinner er i stand til å skaffe oss vår egne penger og bil (og roser, leiligheter, reiser, champagneluncher, smykker og middager på byen), hvis det er ting vi prioriterer høyt, og at det finnes drøssevis med blondiner i alle yrkesfelt med gode hoder mellom øra. Selv om det tilfeldigvis er svært pene ører, man her snakker om ;)

 10. grunnen til det hele er nok at folk som søker på telefonkatalogen.no
  har søkt på cathrine og ikke katrine.

  Eller enda verre 1881.no
  der kommer ikke katrine Marstrander opp i det heletatt.

 11. Det er lenge siden jeg har lest et så morsomt innlegg i en blogg, som det ‘per pissling’ kommer med..

  Pissling; det damer vil ha, om de er blonde eller ej, er en som kan stave..!!

 12. Right on, Flameboy! ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: