• juni 2008
  M T O T F L S
  « mai   jul »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  
 • Meny

 • Arkiv

 • Nyeste kommentarer

  Ali B.Famous people born on this dat…
  Famous people born o…Norway bans fur on the catwalk…
  Famous people born o…«Mote mot Pels» lanseres i…
  hilde marstrander på «Mote mot Pels» lanseres i…
  hilde marstrander på «Mote mot Pels» lanseres i…
 • Hold deg oppdatert!

 • Topp innlegg

 • Reklamer

Cyndi Lauper til Oslo

JUHU!

Cyndi Lauper, som fyller 55 år denne måneden, kommer til Sentrum Scene Fredag 24. Oktober. Den eksentriske fargeklatten fikk gjennombrudd med låta «Girls Just Wanna Have Fun»  i 1983, en låt som forlengst har blitt en floor-filler på karaokebuler, Danskebåten, sydendiskoteker og transebarer verden over. Året etter kom evergeenen «Time After Time». Lauper har gitt ut 11 album, over 40 singler, og har solgt mer enn 25 millioner album på verdensbasis. Hun har også vært et moteikon – for anti-moten …

TRENDSETTER

Dama kommer selvfølgelig fra Brooklyn i New York, noe som kanskje kan være med på å forklare de fargerike, stripete tightsene, røde og gule hårfargene og vaudeville-makeupen. I dag er mange av Cyndis klesvalg fra 80-tallet blitt resirkulert til retro 80-tallsmoter. Du finner nyversjoner av både leggingsene, tighsene, plasttilbehøret, neonfargene, second hand-kjolene, tyllskjørtene, metallsmykkene og leken med førti- og femtitallet, som Cyndi fremelsket i sin glansperiode.

SÆREGEN STEMME

«Den særegne stemmen, det søte men rampete utseendet og det sjarmerende vesenet som vant verden over på 80-tallet er langt i fra gått ut på dato, og er like vital og frisk den dag i dag som i hårsprayens glansdager», skriver konsertarrangøren Atomic Agency i en pressemelding.

Mon det. Jeg har hørt henne på et par TV-konserter, og det har ikke vært 100 prosent overbevisende. Men man skal aldri si aldri. For meg er Cyndi uansett like mye et moteikon som en artist, av sin tid. Sjekk bildevisningen under, for noen av hennes mest inspirerte øyeblikk.

4 kommentar

 1. She’s always been one of my favorites!!!!!

 2. Cyndi’s 80’s style rocks! ;-*

 3. Herlig bildesamling, men føler for å pirke på at bildet med kommentaren «Cyndis 80-talls mote rocker…» er fra 1995 ;)

 4. Hei Geir.
  Takk for bra tips, det er skarpt observert at bildet er nyere. Men synes fremdeles klærne på bidet er 80-talls moter. Nittitallet var jo tida da vi sleit med minimalisme, og alt skulle være svart og ha påskrift Prada. Som mange andre barn av sin tid er Cyndi for alltid et 80-talls moteikon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: