Amy Winehouse & Blake: Hvor tar de det fra?

Man kan si mye om stilen til ekteparet Blake Fielder-Civil (26) og Amy Winehouse (25) de siste par årene. Skitne, oppspiste negler, blodflekkede bandasjer, tanntrøbbel og i luftige antrekk for nattlige spaserturer, har bare vært noen av bunnpunktene fra «Amy Winehouse Stylingguide».

Men en sjelden gang tar hun seg en kattevask og hiver på noen nye «rags», før hun kommer krypende ut fra under en mørk kommode og myser mot sollyset. Musikalsk låner Amy mye fra 60-tallets soul og blues. Men hvem har de rappa stilen fra, her?

 HVOR TAR HAN DET FRA? «USMINKET» TIPPER VILT …

HVOR TAR AMY DET FRA? «USMINKET» TIPPER VILT …

Amy Winehouse har ved to anledninger stilt i høringa mot Blake Civil-Fielder, for å vise sin støtte til ektemannen, skriver Dagbladet. Ved slike anledninger skjerper hun seg alltid litt i klesveien, og gidder til og med å dra en hundebørste gjennom høysåta. Men selv om hun for det meste er ganske trashy i stilen, så hender det hun glimter til. Og hun har noen kule stilikoner. Eller?

Reklamer

Én kommentar

  1. Amy er døds kul. Håper hun kommer seg på beina en gang i framtiden for hun lager bra låter og synger dritfett. Skjønner godt at hun er hekta på Blake selv om han er en dårlig mann. Han er jo bare rååå sexy ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: