Billabong – på lag med naturen

SHOOT THE CURL

Surfemerket Billabong har med slagorget «design for humanity» kastet seg på den store, etiske bølgen i sommer. En stor del av damekolleksjonen er produsert i organiske stoffer, resirkulert denim og bomull, jersey av bambus, og med detaljer hentet fra naturen – blant annet knapper laget av kokosnøttskall. Også for herrene er deler av kolleksjonen produsert av tilsvarende miljøvennlige tekstiler, inkludert boardshorts laget av et materiale som de kaller «eco supreme suede»; utelukkende laget av resirkulerte plastflasker! Allerede i fjor la de over store deler av produksjonen til en mer økovennlig profil. Og de surfer fremdeles med stil.

SURFIN’ HOOTENANNY

Damekolleksjonen er hippieinspirert med en touch av 80-tallets grafikk, som skreddersydd for livet på stranda og i vannet, med blomster- og grafiske mønstre i vibrante farger som turkis, gult, lilla og rosa med svarte omriss. Herrekolleksjonen er også fargerik og funky, med inspirasjon fra blant annet 80-tallets rubrikskube, med geometriske figurer, neonfarger og pasteller. Kunst, musikk, reiser og strandliv er som alltid stikkord for Billabongs hovedinspirasjon.

Billabong har forøvrig hooket opp med Metallica og Wolfmother, og designet to minikolleksjoner med surfwear for menn. Metallica-delen er primært svart og hvit med trykk og symboler hentet fra tidligere album og bandhistorikk.  Wolfmother bruker en del fluoriserende farger i kombinasjon med en splash av blått og grønt, og deler av denne kolleksjonen er også her laget av miljøvennlige materialer.

Så da er det bare å begynne planlegge sesongens første strandfest …

Reklamer

Én kommentar

  1. Fantastic! They have always had a good vibe to them! I’d love to have an outfit for the summer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: