Designer MC-vest: Dyrt – billigere – billigst!

Light-versjonen av den klassiske 50-talls «Wild One»-motorsykkeljakka (med skråstilte glidelåslommer og lukning, og skulderklaffer) er tilbake i butikkene i vår: Denne gangen som kroppsnær vest.

De finnes både helt ermløse eller med korte cap sleeves. Fargene varierer fra luksuriøs beige, via futuristisk metall til rocka svart, og prisene har også stor spennvidde. Miss Sixty, Diesel & Top Shop har hver sin versjon i vår.

 

<< DYRT:

Diesel har denne sølvskimrende biker-vesten i sin vårkolleksjon til 490 € (ca. 3 900 kr.)

 

 

 

Hanskemyk, naturfarget skinn er noe vi gjerne forbinder med designere som Ralph Lauren, Vuitton eller Donna Karan, men i vår får du også cool couture fra annet, yngre hold.

 

BILLIGERE: >>

Ikke så veldig mye billigere, men billigere er den uansett. Denne vesten fra Miss Sixty er min egen favoritt blant de tre. Koster 689 UD (ca. kr. 3 500)

 

 

Det er mange av oss som pleier å stikke innom den digre butikken til TopShop ved Oxford Circus, når vi er i London. Men nettbutikken er abslutt også verdt et besøk. 

<< BILLIGST:

TopShop har denne vesten med cap sleeves, som er litt mer tro mot opphavet – den udødelige, svarte MC-jakka fra 50-tallet. Kul blir den også om man styler den mer mot 60-tallets swinging London. Koster 120 GBP (ca. kr. 1 200)

P.S. ALLER BILLIGST & BEST: Gå på Fretex eller UFF og kjøp en gammel, litt trang skinnjakke til et par hundre spenn. Klipp av ermene. Sjekk denne listen for bruktbutikker over hele landet. Les mer om bruktklær her.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: