Tidens tann (… biter også på sexsymboler!)


 

Det tidligere sexsymbolet Brigitte Bardot er i mediene igjen. Denne gangen for å ha ertet på seg fransk presse, myndigheter og muslimske folkegrupper med sine fremmedfiendlige utsagn.

 

«Fire ganger er 73-åringen ilagt bøter for å ha kommet med rasistiske uttalelser, og nå er en domstol i Frankrike i gang med en ny sak mot henne etter at hun påsto at muslimene i Frankrike ‘ødelegger oss, ødelegger landet og påtvinger oss sine handlinger’», rapporterer Dagbladet/Kjendis.no

Tidligere har hun kommet med liknende utspill mot homofile, og selvfølgelig mot dyreplageri av enhver art. Brigitte ble født 28. september 1934 i Paris, og var særlig hot på 50- og 60-tallet. Hun har flere ganger havnet på listene over tidenes vakreste kvinner, senest i fjor – da hun ble inkludert i Empire’s «100 Sexiest Film Stars».

Brigitte var danser og modell, før hun ble skuespiller, popstjerne og moteikon. Hun landet sitt første moteshow i 1949, prydet coveret av franske ELLE året etter, og ble oppdaget av en lovende, ung filmregissør, Roger Vadim. Det fikk selvsagt fart på filmkarrieren. Mellom 1952 og 1956 dukket hun opp i hele 17 filmer!

FØR: Hun fikk sitt internasjonale gjennombrudd, etter å ha vist seg frem på Cannes filmfestival i 1953. Da skrev filmkritiker Ivon Addams: «She is every man’s idea of the girl he’d like to meet in Paris.»

 


 

 

 

ETTER: I dag ville man kanskje ikke skrevet det samme…

Og kanskje særlig ikke i et trangt smug, etter mørkets frembrudd …

Og i hvert fall ikke om om man er muslim …

eller er i ferd med å slakte et dyr … ?

 

Og med tanke på hvor glad hun er i katter, er det kanskje ikke så rart at Brigitte har valgt å eldes naturlig i stedet for å legge seg under kniven for å likne dem, og dermed se ut … ehrm, som en slakta katt. Ladies & Gentlemen, I bring you – Jocelyn «The Cat Woman» Wildenstein! The craziest cat alive.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: