Hermès lanserer bil til 12 mill.

Bugatti Veyron Fbg par Hermès parkert utenfor Broad Street-filialen i N.Y. etter avdukingen 2. april 2008.

Hvis du ikke lar deg skremme av prislappen på «limited edition»-bilen Bugatti Veyron, på 1,25 mill. USD (ca. 6,3 mill. NOK), kan du nå slå på stortromma med den enda mer eksklusive modellen Bugatti Veyron Fbg par Hermès, som koster omtrent det dobbelte, eller 2,3 mill. USD som tilsvarer ca. 11,6 mill. NOK. Bilen har 16-sylindret motor og 101 hestekrefter og aksellererer fra 0–99 km/t på 2,5 sekunder.

STEM HER!
 
Hva synes du om bilen (fra det du kan se)?
( polls)

Men det som gjør bilen virkelig dyr, fet & hot, er det überluksuriøse interiøret designet av Hermès. Her kan du blant annet fryde deg over et interiør helt uten synlige sømmer, laget med samme teknikk som de bruker til sine ridesaler av kalveskinn. En Hermès-lommebok har fått egen plass i en egen konsoll, og bagasjerommet er allerede utstyrt med en koffert fra det franske mote/reise/rideutstyrshuset. Og dørhåndtakene har referanser til vintagemodeller fra koffertkolleksjonen, melder FWD.

Med en pris som dette håper jeg at «konebilen» i serien kommer komplett med en superlux-versjon av Hermès Birkin i krokodilleskinn, verdt 600 000 ;)

 

En kroko-Birkin fra Hermès setter deg tilbake kr. 603.600. Chanel har for øvrig en enda dyrere skulderveske ved navn «Diamond Forever» som koster 1,3 millioner kroner.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: