These lips were made for smooching…

 

«Hvor mye Restylane finner du i dette andenebbet?», spør en kompis. Men Fredriksen-søstrene har mye gående for dem...

En venn av meg mailet meg dette bildet av et stykk Fredriksen med spørsmålet: «Hvor mye Restylane finner du i dette andenebbet?« Jeg tror det er Cecilie Fredriksen som er avbildet her, og mener å huske at bildet sto på trykk i enten VG eller Dagbladet i forbindelse med hennes nye stilling på farens kontor.

FRA FERSKVAREDISKEN

Det er vel ikke helt usannsynlig at det finnes Restylane her, tilsvarende vekta på to blanke, små kyllingbryst, men jeg synes ikke vi skal mobbe Fredriksen-damene! Jeg synes det er forfriskende at vi har to rike, unge, tilsynelatende gløgge (og til og med «behagelige«), ekte blondiner her til lands som virker som de har annet å foreta seg enn å gjøre alt de kan for å havne i helgeavisene og sladderbladene. Antakeligvis fordi de faktisk HAR annet å gjøre og ikke TRENGER å være på forsida for å få seg en strøjobb. Og jeg både regner med og håper at de er smarte nok til å på å huske Fjellvettregel nr. 8: «Vend i tide. Det er ingen skam å snu.»

FASHION FAUX PAS

Hvis vi nå i tillegg kan få slippe å se damer i tjueårene som kler seg som mora si, så ville hele Norge bli et vakrere sted. Det finnes ikke noe mer sørgelig ufresht og uinspirerende enn en en ung jente som styler seg i samme klær og frisyrer som mora si. Det eneste dét avstedkommer er at mora di ser yngre ut, mens en selv ser ut som en dragartist.

Se det, dette har Fredriksen-døtrene også fått med seg! Thank you, girls! :)

Reklamer

Én kommentar

  1. I updated your link.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: