• mars 2008
  M T O T F L S
  « feb   apr »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • Meny

 • Arkiv

 • Nyeste kommentarer

  Ali B.Famous people born on this dat…
  Famous people born o…Norway bans fur on the catwalk…
  Famous people born o…«Mote mot Pels» lanseres i…
  hilde marstrander på «Mote mot Pels» lanseres i…
  hilde marstrander på «Mote mot Pels» lanseres i…
 • Hold deg oppdatert!

 • Topp innlegg

 • Reklamer

Toppen av kransekaka

HOMOFIL KAKETOPP

Her om dagen var jeg med og stylet to kjekkaser som kan bli Norges første homofile ektepar. Hvis alt går som planlagt skal bryllupet skal stå i Kampen Kirke den 12. september. Det går mot flertall på Stortinget for å likestille ekteskap mellom heterofile og homofile, noe som innebærer at likekjønnede par skal få rett til å bli vurdert som adoptivforeldre og få samme adgang til assistert befruktning som heterofile.

I FULL BLOMST
Etter min mening er det på høy tid at vi vender den mosegrodde jorda som har dyrket frem ekteskapsloven, slik vi kjenner den i dag. Heldigvis lever vi i et samfunn som forstår at tradisjoner og fremskritt faktisk kan gå hand i hånd. Jeg synes det var fint å høre Blomster-Finn på Studio 5 (FEM/TV Norge), når han korrigerte en meddebattant, som spurte hvorfor han ikke kunne nøye seg med partnerskap. Blomster-Finn presiserte at han synes det var uverdig at han skulle måtte «nøye seg» med noe, når han betalte skatt og bidro til samfunnet på alle de samme måtene som en heterofil person. «Jeg vil være en pappa, ikke en omsorgsperson, og jeg vil være gift med kjæresten min, ikke måtte nøye meg med partnerskap», sa han. Vel sagt, godeste Blomster-Finn.

NYE SPIRER
Men opplevelsen med gutta på Kamikaze, vekket også entrepenørånden i meg. Hele det norske samfunnet er bygget opp rundt ideen om at en husholdning består av et ulikekjønnet par, og aller helst med barn. Single og homofile par har frem til nylig falt mellom to stoler. Ikke bare går vi glipp av store skattemessige fordeler, men også de enkleste, små ting. Den nye ekteskapsloven for homofile åpner opp for en boom av nye produkter, myntet på likekjønnede ekteskap. Her ligger det en helt ny industri, som bare venter på å bli utviklet. Tenk bare på alle de søte, små kakefigurene som skal designes, med to små menn eller to små damer.

BLOMSTER & DRESSER
Maskuline bryllupsbuketter eller matchende feminine bryllupsbuketter kan bli et nytt satsningsområde for blomsterhandlerne. Likeledes kan skredderne se frem til en era der de kan bli bedt om å sy like dresser eller kjoler til brudeparet, f.eks. i omvendt fargekombinasjon. For eksempel hvit smoking for brudgom nr. 1 og svart smoking for brudgom nr. 2. Så kommer gratulasjonskortene (og etterhvert også de grove gratulasjonskortene, som vi dessverre kjenner så alt godt fra kortstativene for heterofile par, med frekk og folkelig strek à la Se og Hørs vitsetegninger, muligens inkludert en gigantisk button der det står «I SUCK COCK»?). Samtidig må festsangskribentene finne helt nye rim til sine sanger og brudevalsen må redesignes, slik at den inneholder like mengder føring fra begge parter. Etter dette kommer kanskje de matchende koppene med «Verdens beste pappaer» eller «Verdens beste mamma nr. 1 + 2». Og om noen år kan vi sikkert vente oss et skred av nye nettsider, myntet på homofile par med barn.

DEN PERFEKTE GAVE?
Og sist, men ikke minst trenger vi et helt annet utvalg av bryllupsgaver. For tro ikke at du slipper unna med et fonduesett fra Nille eller et gavekort til et helgeopphold på en høyfjellsseter med gyllengult furuinteriør med digre kvister til et mannlig, homofilt ektepar. Glem det. Det må minst bli langhelg i New York eller et rullende dampstrykejern, til walk-in garderoben ;)

P.S. Jeg limer straks inn en oversikt over ulike butikker og utleiesteder, som forhåpentligvis kan være til hjelp for alle ektepar som trenger brudeklær.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: